Home  Machinepark  Telekraan  Schanskorven  Sportpark De Leemput  Projecten  Enduro verhuur  Info  
 
 
Home | printer friendly

U kunt bij R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur terecht voor handmatige en machinale grond- en sloopwerken. Daarbij kunnen we denken aan het strippen van keuken, toilet, badkamer tot complete woningen en gebouwen. Verder doen ze grondwerk voor woningbouw, (sier)bestratingen, rioleringen en afvoerputten aanleggen, zolders leggen, beton storten, dakpannen draaien en schoorsteenreparaties, evenals het plaatsen van prefab betonwanden. Het bedrijf heeft ook speciale oplossingen voor het stutten van de fundering van een bestaande woning, waaronder bijvoorbeeld een kelder moet worden gegraven.

Maar ook het verwijderen en afvoeren van bomen, het egaliseren van grond en sinds kort het zeven van grond, met de onlangs aangeschafte trommelzeef, kunnen aan dit lijstje worden toegevoegd. Een moeilijk te bereiken locatie is daarbij voor R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur geen probleem. Het bedrijf beschikt over een grote telekraan, waarmee ze de benodigde machine over een pand heen kunnen zetten. Daarnaast wordt de telekraan ingezet bij het zolders leggen, beton storten, dakpannen draaien en schoorsteenreparaties, evenals het plaatsen van prefab betonwanden. Ten slotte kunt u bij hen ook terecht voor puingranulaat, aarde, grind en split. Sinds vorig jaar beschikt het bedrijf overigens over een kleine containerwagen, waarmee containers tot 2 m3 en tot 8 m3 voor bouw-, sloop en tuinafval bij particulieren kunnen worden geplaatst.

Een bijzondere dienst waar R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur het adres voor is, is het plaatsen van schanskorven, die kunnen worden geplaatst als scheidings- of geluidswerende muur, om hoogteverschillen op te vangen, of gewoon om de mooie uitstraling. In de Reeshof heeft R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur in opdracht van Heijmans IBC alle schanskorven aangelegd.

 

Machinepark

Om al deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, beschikt R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur over een groot machinepark dat bestaat uit de volgende machines:

  • Minigraver, minimaal 68 cm breed, bijvoorbeeld voor het uitprikken van een huiskamervloer
  • 10 tons minigraver, met prik/sloophamer en diverse bakken
  • 10 tons minilaadschop, die kan worden aangepast tot 90 cm breed, zodat deze bijvoorbeeld door een brandgang een tuin kan bereiken
  • 20 tons laadschop met diverse aanbouwstukken; volautomatisch laserblad, mestriek, rolbezem, rotorkopfrees, stenenklem en diverse bakken
  • 8 tons rupskraantje, uitgerust met rupsplaten van 75 cm breed zodat ook op natte plaatsen gewerkt kan worden, sloopsorteergrijper, sloophamer, kantelbak, trilblok (bijvoorbeeld voor het intrillen van een kleine damwand), een maaikorf en een boorunit voor het boren van gaten tot 60 cm doorsnee
  • 17 tons mobiele graafkraan, uitgerust met sloopsorteergrijper, kantelbak, maaikorf en een boorunit voor het boren van gaten tot 60 cm doorsnee.

Vanaf het einde van dit jaar kunt u bij R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur ook terecht voor het huren van steigers. Een dienst waarbij ze de steigers bij u thuis afleveren en ook weer ophalen wanneer u klaar bent met uw klus. Houd deze krant in de gaten, wij houden u op de hoogte van deze service en wanneer deze van start gaat.

Meer informatie:

R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur BV

Tilburgsebaan 21

Gilze 5126 PH

Tel.: 0161 - 453778

Fax: 0161 - 454427

Mobiel: 06 - 53499080

E-mail: info@rkokx.nl